Ben jij ook voor een kleurrijke wereld?

Vrijwilligerswerk

VACATUREKENMERKEN

8 (2×4) uur/week
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland

Vrijwilligerswerk schilder schilderen

Vrijwilliger vrijwilligerswerk schilder

CONTACTPERSOON

Solliciteren naar deze vrijwilligersvacature kan via vrijwilligers@schroeder.nl

Voor meer informatie, neem contact op via: 0703300222

SAMENVATTING VACATURE

Als schilder krijg je de kans om je creativiteit en vaardigheden te ontwikkelen, terwijl je bijdraagt aan een geweldig doel.

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

Als schilder ben je verantwoordelijk voor het schilderen en verfraaien van onze faciliteit. Je werkt samen met andere vrijwilligers om ervoor te zorgen dat onze gebouwen er altijd tip-top uitzien. We bieden een vriendelijke en ondersteunende omgeving waarin je kunt leren en groeien, en waarin jouw creativiteit en ideeën van harte welkom zijn. Als vrijwilliger heb je ook de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten, je netwerk uit te breiden en waardevolle ervaring op te doen. Of je nu een professionele schilder bent of net begint, wij zijn op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om zich in te zetten voor onze missie en ons te helpen onze faciliteit mooi te houden. Als schilder kun je echt een verschil maken in het leven van anderen en tegelijkertijd je eigen vaardigheden verbeteren.

Dus, ben jij een gepassioneerde schilder die het leuk vindt om zijn vaardigheden te gebruiken voor een goed doel? Word dan vandaag nog vrijwilliger die wil samenwerken om de wereld een beetje mooier te maken.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email