Technotheek

Afspraken onthouden. Het op tijd innemen van medicatie. ’s Ochtends opstaan en gaan douchen. Met deze dagelijkse zaken kunnen Hagenaars soms moeite hebben. Technologie kan dan een uitkomst bieden. Maar dan moet het technologische product wel passen bij de persoon en de vraag die iemand heeft. Schroeder biedt ondersteuning vanuit de Technotheek. Een sociale uitleenservice van technologische producten.
  • Bij de Technotheek kun je technologische producten lenen die je kunnen helpen in het dagelijks leven. Zodat je minder afhankelijk bent van hulp van anderen.
  • In de Technotheek kijken we samen met jou welk product het beste bij jou past. Er wordt uitgelegd hoe een product werkt en er wordt samen geoefend zodat je precies weet hoe je het moet gebruiken. Daarna neem je het product mee naar huis om te kijken of het je bevalt. Meestal kun je het product 3 maanden uitproberen. Ondertussen wordt er contact gehouden om te horen hoe het product jou bevalt. Als je het product wilt houden, zoekt de medewerker van de Technotheek samen met jou uit waar het gekocht kan worden en of het wordt vergoed.

             Het adres is Torenstraat 2, 2513 BS Den Haag

             Meer informatie:  

             Bel 06 212 838 53 of stuur een e-mail naar technotheek@schroeder.nl 

            De Technotheek is open op afspraak: elke maandag t/m donderdag van 10:00 tot 18:00 uur.

Play Video
Play Video