Schroeder uitvoering in Amare met de Wijkmuzikanten: Het Kabinet der Vergeten dingen

Delen

De Wijkmuzikanten: het lokale wijkorkest!

Afgelopen maanden heeft er in de buurthuizen van Schroeder een bijzonder leuk en muzikaal project plaatsgevonden. Een groep studenten van het conservatorium, ook wel de Wijkmuzikanten genoemd, kwamen elke week in de buurthuizen om samen met de bezoekers een stukje te maken, wat later ten uitvoer zou worden gebracht in het buurthuis van Schroeder Kringloop Loosduinsekade en in Amare.

Met elkaar werden er persoonlijke verhalen uitgewisseld en iedereen die wilde kon meedoen. Elk buurthuis met zijn eigen specifieke onderwerp. Hierdoor ontstonden hele mooie muziekstukken.

Bekijk meer foto’s op de website van de Wijkmuzikanten.

Voorstelling in het buurthuis van Schroeder Kringloop Loosduinsekade.

Uitvoering Wijkmuzikanten in Amare

Zondag 25 Juni was het dan eindelijk zover; bezoekers van het buurthuis  en muzikanten brachten hun stuk ten gehore. Het toneel was opgebouwd met diverse spullen uit de kringloopwinkels, waardoor er een bijzondere sfeer werd gecreëerd wat helemaal aansluit bij de uitstraling van Schroeder.

Het eindresultaat was prachtig en werd zeer positief ontvangen door het publiek. Het was mooi om te zien hoe de bezoekers uit de buurthuizen zich met hart en ziel inzette. Met dank aan de Wijkmuzikanten en was ons betreft voor herhaling vatbaar.

Uitvoering in Amare door bezoekers van het buurthuis Schroeder Kringloop Kerketuinenweg samen met de Wijkmuzikanten.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email