Hink Stap Sprong

Delen

Bij Schroeder zijn we gestart met Hink Stap Sprong. Dit is een nieuw project waarbij we deelnemers die dagbesteding volgen begeleiden naar (beschut) werk. 

Op onze dagbesteding ontmoeten we veel deelnemers en een aantal van hen hebben de wens om (weer) aan het werk te gaan. Instituut Gak heeft vanuit het programma ‘Stap voor Stap: van dagbesteding naar (beschut) werk’ middelen ter beschikking gesteld om deelnemers te kunnen ondersteunen om geleidelijk aan door te stromen naar (beschut) werk.

Bij Schroeder hebben we een werkproces ontwikkeld waarin zowel  de trajectbegeleider als jobcoach worden ingezet om dit doel met deelnemers binnen 2 jaar te behalen.

We werken hierin nauw samen met de gemeente Den Haag en het UWV. Het mooie aan dit project is dat we werken met een terugkeer garantie.

Mocht het onverhoopt niet lukken op de werkplek waar de deelnemer naar toe uitstroomt, dan geven we de garantie dat hij terug kan keren naar de dagbesteding en in de uitkering. Dit is een laagdrempelige manier om deelnemers te motiveren om die stap te durven zetten.

Benieuwd naar onze aanpak? Of heb je een dagbesteding cliënt die aan het werk wil? Neem contact met ons op!

Klik op de button om de flyer van Hink Stap Sprong te bekijken.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email