Openstelling buurthuizen tijdens gedeeltelijke lockdown

Delen

Schroeder heet bezoekers van haar buurthuizen ook in deze periode van harte welkom. We vinden het belangrijk om mensen de gelegenheid te blijven bieden om langs te komen in onze huiskamers van de wijk.

We zijn erg blij om u te kunnen blijven ontvangen, met daarbij inachtneming van de huisregels en een maximaal aantal bezoekers van 2-4 tegelijkertijd.
Wij verzoeken U om niet langer dan 1 uur te blijven zodat we zoveel mogelijk wijkbewoners een moment van ontspanning kunnen bieden.

We zien u dan ook graag voor een kopje koffie en een gesprek in één van onze buurthuizen aan de Westduinweg, de Loosduinsekade, de Fahrenheitstraat, de Kerketuinenweg en de Torenstraat.

Haal het buurthuis naar je voordeur met een klapstoelgesprek!

Lijkt het jou gezellig om onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers een gesprek te voeren, maar lukt het even niet om naar het buurthuis te komen? Laat het ons weten en we brengen het buurthuis naar jouw voordeur!

Door de aangescherpte coronamaatregelen zitten er steeds meer mensen alleen thuis. Om toch wat gezelligheid te bieden, brengen Schroeders drie stagiairs van de opleiding Social Work van de Haagse Hogeschool graag een bezoekje.

Mail naar mbekker@schroeder.nl of bel naar 06 4326 5931 om je aan te melden. Ook als je een boek wilt lenen, knutselspullen of boodschappen nodig hebt, staan we graag voor je klaar.

Tot snel!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email