Energiebespaarbox – direct energie besparen!

Delen

Enthousiaste afnemers van de Energiebespaarbox

Wij zijn trots op onze collega’s Ron, Clemens, Thomas, Ahmed, Mehmet en Buddy
die kleine energiebesparende maatregelen bij de mensen thuis komen installeren.

Hierbij 2 reviews van onze afnemers van de Energiebespaarbox:

Complimenten van een tevreden klant (1)

“Vandaag zijn uw twee adviseurs bij ons langs geweest om energie-advies te geven. Ze hebben uitgelegd wat de beste manier is om te ventileren.
Ze hebben bij een aantal radiatoren radiatorfolie aangebracht, ze hebben lampen vervangen door led-lampen (en uitgelegd waarom), we hebben een nieuwe douchekop gekregen en een stekkerdoos met een aan/uit knop om bijv. onze mobiele telefoons op te laden.

Dit hadden we totaal niet verwacht. We zijn hier erg blij mee omdat we juist met deze kleinere maatregelen door de bomen het bos niet goed meer zagen. Welk radiatorfolie is goed? Welke (led-) lampen zijn het meest zuinig? Hoeveel Watt heb je dan nodig? En wat voor soort licht, warmer of koeler?
Nu hebben we voor ons gevoel een enorm startpakket gekregen. Ontzettend bedankt hiervoor!
We hopen dat veel mensen in Den Haag van deze service gebruik zullen maken! De producten in combinatie met de uitleg maken dat we vanaf nu veel bewuster voor deze energiebesparende hulpmiddelen zullen kiezen.”

Complimenten van een tevreden klant (2)

“Hedenmorgen zijn twee van uw werknemers voor de afhandeling van de energie- en hulpmiddelen geweest. Daar wil ik graag iets over kwijt, dat de beide heren met hun uitleg, aanpak en zorgvuldigheid de zaken keurig hebben afgewikkeld. Bijzonder in deze tijd. U als directie, mag daar trots op zijn. Voor eventueel werk op de Bezuidenhoutseweg bij Huis ten Bosch, zijn deze heren zo voor te dragen. Maar ook voor een kop koffie met een gevulde koek in de directie kamer. Mijn instemming heeft u om ze dat kenbaar te maken.”

De Energiebespaarbox: wij helpen u direct energie te besparen!

Wij zijn trots op onze collega’s Ron, Clemens, Thomas, Ahmed, Mehmet en Buddy
die kleine energiebesparende maatregelen bij de mensen thuis komen installeren.

Hierbij 2 reviews van onze afnemers van de Energiebespaarbox:

Hoe werkt het?

Wat gebeurt er na uw aanmelding?

Uiteraard nemen we bij het huisbezoek voor uw en onze veiligheid de richtlijnen van het RIVM in acht m.b.t. afstand houden en hygiëne. De medewerkers dragen beschermde kleding en we letten op hun gezondheid.
We vragen hetzelfde van u. Bij ziekte van één van de huisgenoten is het geen enkel probleem de afspraak te verzetten. Uw en onze veiligheid staat voorop.

Deze actie is onderdeel van de Regeling Reductie Energieverbruik vanuit het Ministerie van Binnenlandse zaken. Schroeder van der Kolk werkt samen met de gemeente om huiseigenaren en huurders te stimuleren tot kleine energiebesparende maatregelen in huis.

Wij zijn actief in de stadsdelen Haagse Hout, Scheveningen, Loosduinen en Transvaal.

Onze medewerkers

Ons EnergieTeam bestaat uit Ron, Clemens, Thomas, Ahmed, Mehmet en Buddy; zij hebben jaren ervaring met het bevestigen van de energiebesparende onderdelen, zij geven antwoorden op uw vragen over het besparen van energie in uw huis.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email