Opening expositie werken Saskia Semeins bedrijfsrestaurant Schroeder

Delen

Op 1 maart 2022 werd in het bedrijfsrestaurant van Schroeder de expositie met werken van Saskia Semeins geopend.

In samenwerking met Stichting Anton Constandse zijn er 9 werken tentoongesteld. De werken zijn gemaakt door Saskia Semeins een cliënt van Stichting Anton Constandse.

De expositie is geopend door Margriet ten Hove en Eveline Fortanier, manager participatie van Stichting Anton Constandse.

Het zijn zeer kleurige werken gemaakt met stift op papier. Saskia heeft erg enthousiast verteld over haar werk en haar werkwijze.

Saskia Semeins

Saskia Semeins heeft eind jaren 70 gestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten te Den Haag, Tijdens haar studie aan de K.A.B.K. koos Saskia voor de specialisatie ‘grafische technieken’ zoals tekenen, etsen en lithografie.

Saskia gebruikt zelfgemaakte foto’s van bijvoorbeeld een etalage of een supermarkt of voorwerpen uit haar omgeving die ze verzamelt, zoals kannetjes, poppen en speelgoed als uitgangspunt voor haar werk.

Zij is nog altijd gepassioneerd met haar vak bezig en heeft een herkenbare eigen stijl. Opvallend in haar werk is haar trefzekerheid en spontaniteit.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email