Gezellige eerste weken Zomercarrousel Schroeder!

Delen

Na de opening door wethouder Parbhudayal op 11 juli jongstleden, zijn de activiteiten van de Zomercarrousel inmiddels in volle gang.

In de buurthuizen van Schroeder is het extra gezellig deze zomermaanden. Inwoners van onze stad weten hun weg te vinden naar de buurthuizen om deel te nemen aan allerlei creatieve, ontspannen, leerzame en sociale activiteiten die in de verschillende stadsdelen worden georganiseerd.

Zo werd op de Westduinweg in het buurthuis een workshop gezonde leefstijl georganiseerd. Er is een ijsfestijn gehouden en een creatieve workshop schilderen met bijenwas
Namens de gemeente Den Haag kwam Mevrouw Jenny Franken, domeinmedewerker Zorg in de Stad alle bedrijvigheid bekijken.

In het Buurthuis aan de Fahrenheitstraat werden buurtbewoners, naast overheerlijke smoothies en verse sapjes van diëtiste Steffi, getrakteerd op een zomers buurtontbijtje.
Zelfs omwonenden van het Buurthuis aan de Loosduinsekade maakten voor de gelegenheid een ommetje en schoven aan.

Wegens de grote belangstelling willen voortaan vrijdags een Buurtontbijt serveren.
Zo kunnen buurtbewoners vaker gezellig en gemoedelijk samen aan de dag beginnen.

In het Buurthuis aan de Kerketuinenweg werd naar hartenlust geboetseerd en gefotografeerd. Deelnemende creatievelingen kregen alle ruimte om hun vragen te stellen aan de vakdocenten en konden – onderwijl gezellig babbelend – hun vaardigheden verbeteren. Daarnaast werd er uitleg gegeven over digitale mogelijkheden tijdens een workshop van Computercoach Ingrid.

Ook op de Kerketuinenweg biedt de Zomercarrousel voor elk wat wils. Dus houd het programma in de gaten voor alle creatieve en informatieve vervolgsessies!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email