Techno Domo Trolley

Delen

Kosteloos gebruik maken van een technologisch hulpmiddel voor de periode van 3 maanden? Dit kan door deelname aan het Techno Domo Trolley project van Stichting Dr. Schroeder van der Kolk Bedrijven.

Wat houdt het project in?

Er zijn tegenwoordig allerlei technologische hulpmiddelen (ook wel domotica genoemd) te verkrijgen die de kwaliteit van ons leven kunnen vergroten. Denk aan robotstofzuigers die het huis voor ons stofzuigen. Daarnaast zijn er ook steeds meer hulpmiddelen die wij thuis kunnen inzetten om prettig, veilig en ondersteund wonen mogelijk te maken. Zo zijn er zelfhulp apps voor allerlei psychische problemen (denk aan depressie, angst of stress) voor op de smartphone of tablet, zijn er robothuisdieren die je gezelschap kunnen houden, hulpmiddelen die kunnen helpen om de dag te kunnen structureren of afspraak te onthouden en kun je op afstand zien en praten met wie er voor de deur staat.

Naast dat al die domotica het wonen prettiger en veiliger kan maken en een gevoel van ondersteuning geeft, roept het ook vragen op. Hoe kan zo’n technologisch hulpmiddel mij dan helpen bij mijn vraag?
Schroeder maakt het mogelijk om kosteloos voor een periode van 3 maanden (vanaf september) een technologisch hulpmiddel uit te proberen dat aansluit bij uw behoefte/vraag/probleem.

Hoe meldt u zich aan?

Wanneer u een behoefte/vraag/probleem heeft op het gebied van prettig, veilig en/of ondersteund wonen en tussen de 18 en 65 jaar oud bent, dan kunt u zich aanmelden door een mail te sturen aan: shazebroek@schroeder.nl. Wilt u alstublieft in het onderwerp benoemen dat het gaat om deelname aan het TDT project? U ontvangt dan een digitaal aanmeldformulier welke u ingevuld weer terug kunt mailen.
U kunt zich tot uiterlijk 15 september 2019 aanmelden.

Hoe gaat het dan verder?

Wanneer uw aanmelding ontvangen is, komt er op afspraak een medewerker van Schroeder bij u langs voor een intakegesprek. Aan de hand hiervan wordt dan bekeken of er een technologisch hulpmiddel beschikbaar is dat past bij uw behoefte/vraag/probleem. Als dit zo is, dan kunt u dit hulpmiddel kosteloos 3 maanden uitproberen. Een medewerker van Schroeder komt u dan het hulpmiddel laten zien en uitleg geven over het gebruik. Deze medewerker zal binnen de periode van 3 maanden een aantal keer een afspraak met u maken om te vragen hoe het gaat met het gebruik van het hulpmiddel en wat u van het hulpmiddel vindt. Na 3 maanden moet u het hulpmiddel in goede staat weer teruggeven aan Schroeder. Uiteraard wordt er samen met u gekeken naar de mogelijkheden om het hulpmiddel met korting of middels een subsidie aan te vragen.
Wanneer u heeft deelgenomen aan het project ontvangt u van ons een cadeautje om u te bedanken.

Mocht u nog vragen hebben over het project of de deelname, dan kunt u contact opnemen met Sandra Hazebroek, projectmanager via het telefoonnummer 070- 3300222 of via mail: shazebroek@schroeder.nl

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email