Fractie PvdA Den Haag op werkbezoek bij Schroeder

Delen

7 Juni bracht een delegatie van PvdA Den Haag een werkbezoek aan Schroeder van der Kolk in het kader van hun ronde door stadsdeel Escamp. De PvdA fractie gaat in gesprek met bewoners en organisaties over hun ervaringen, ideeën en wensen voor de toekomst in stadsdeel Escamp.

De delegatie bestond uit Renske van Slooten (penningmeester), Janneke Holman (fractielid), Samir Ahraoui (fractievertegenwoordiger) en Chantal Linnemann (fractieondersteuner).

Ze werden ontvangen door algemeen directeur Elly van der Vliet en manager Operaties Adnan El Kaka en kregen informatie over de werkzaamheden van Schroeder en onze rol in Escamp en Den Haag. Daarna volgde een rondleiding op de Zilverstraat waarbij uitleg werd gegeven over arbeidsmatige dagbesteding en de opdrachten van bedrijven die daarmee uitgevoerd worden.

Vervolgens werd kringloopwinkel/buurthuis Kerketuinen bezocht, waar we ontvangen werden door filiaalmanager Robin Buis en sociaal beheerder Petra Engel. Petra vertelde over de activiteiten in het buurthuis en de waarde daarvan voor de bezoekers van o.a. de Open Inloop en Haags Ontmoeten en de buurt.

Het was een geslaagd werkbezoek dat de fractie op het gebied van werk, instroom op de arbeidsmarkt en het buurthuis-concept stof tot nadenken en inspiratie heeft opgeleverd.
We hebben een mooie en interessante inkijk gegeven in de activiteiten en zienswijze van Schroeder.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email