Donderdag 13 juni werkbezoek van ambtenaren van de dienst Duurzaamheid en Energietransitie

Delen

13 Juni brachten 6 ambtenaren een bezoek aan Schroeder om zich te laten informeren over onze activiteiten op het gebied van duurzaamheid.

Duurzaamheid is één van de vier pijlers van Schroeder, naast armoedebestrijding, werkgelegenheid en het bevorderen van sociale cohesie in de wijken.

Het gezelschap werd op ons hoofdkantoor aan de Zilverstraat ontvangen door algemeen directeur Elly van der Vliet. Na informatie over de werkzaamheden van Schroeder en de doelgroepen die we bedienen, volgde een rondleiding door de Zilverstraat.

Vervolgens gingen we naar onze kringloopwinkel aan de Kerketuinenweg, waar filiaalmanager Arthur Huizinga een rondleiding gaf. De spullen in de winkel vielen erg in de smaak.

Daarna vertelde sociaal beheerder Petra Engel over de activiteiten in het buurthuis, dat onderdeel is van de kringloopwinkel. Manager Operaties Adnan El Kaka gaf uitleg over het E-team en de E-boxen die verspreid worden onder Ooievaarspashouders. Een E-box bevat artikelen die bijdragen aan energiebesparing, zoals ledlampen en radiatorfolie. Daarmee kan ook bespaard worden op energiekosten.

De lunch werd geserveerd in ons Theelokaal, Weimarstraat 364, waar we genoten van de heerlijke lunchgerechten, bereid met biologische ingrediënten. De stemming was geanimeerd en we hebben afspraken gemaakt voor verdere samenwerking.

Het was een geslaagd werkbezoek. We kregen de volgende reacties:

”We hebben zeker een goed beeld kunnen krijgen. Mooi om te zien op welke vlakken Schroeder allemaal actief is”.

“Jullie zijn er heel goed in geslaagd ons het brede beeld te geven van jullie activiteiten en van de mensen met en voor wie jullie het doen. Dank daarvoor”.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email