1ste Schroeder Kringloop Loop groot succes!

Delen

Op 21 september was het zover: de 1ste Schroeder Kringloop Loop.
En Schroeder zou Schroeder niet zijn als dat niet gekoppeld was aan een actueel en duurzaam thema: World Clean Up Day.
Om 10.00 uur vertrokken wij vanuit het Buurthuis van de Toekomst Loosduinsekade naar het Buurthuis Fahrenheitstraat met bijna 20 enthousiaste kinderen en volwassenen.
De door de Gemeente Den Haag beschikbaar gestelde grijpers deden prima hun werk en er is ontzettend veel vuil van de straten en bermen geruimd.
In de korte stop in het Buurthuis van de Toekomst Fahrenheitstraat 269 kregen de deelnemers broodjes, gezonde snacks en drinken. Ook de kinderen deden heel enthousiast mee en waren ongeduldig om weer op pad te gaan naar de eindstreep in het Buurthuis van Schroeder in de kringloopwinkel aan de Kerketuinenweg 21.
Daar aangekomen werden ze ontvangen met lekkers en wat drinken en was het wachten op de uitslag van het wegen. In totaal is er ruim 16 kilo aan vuil van de straten opgeruimd! Wat een prestatie.
Als dank mochten de 2 winnaars die het meeste gewicht aan zwerfvuil hadden verzameld een cadeaubon van Schroeder in ontvangst nemen. De bonnen werden uitgereikt door Mevrouw Beatris Rocha van het Werkgevers Service Punt die de deelnemers prees in hun inzet voor de een schonere stad en in het bijzonder de combinatie “gezond bewegen en de natuur beter schoon”
een prima initiatief van Schroeder vond.
Volgend jaar organiseren we de 2e Kringloop Loop weer op World Clean Up Day.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email