Woningen ingericht door Schroeder i.s.m. HaagWonen 21 augustus 2020

Delen

Op het moment worden 8 woningen in Den Haag ingericht door Schroeder.
De woningen, waarvan 3 in de Rederijkerstraat, 3 in de Anna Bijnslaan en 2 in de Melis Stokelaan, betreffen 2 rustwoningen en 6 logeerwoningen zijn ingericht door mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Er zijn nu 4 woningen ingericht en schoon om in gebruik te nemen.

Rustwoningen worden alleen overdag gebruik: een rustwoning is verblijf voor 4 personen, er is een woonkamer en een keuken aanwezig, er zijn geen slaapkamers. Schroeder heeft in deze woningen de verlichting aangebracht, het meubilair (o.a. banken, stoelen, salontafel en een eettafel en een basis inventaris geplaatst (o.a. een waterkoker, koffiezetapparaat, bestek en servies, koelkast, 2-pits fornuis) Deze meubels en inventarisatie zijn via de kringloopwinkels van Schroeder aangeleverd.

Logeerwoningen zijn ingericht voor 4 personen (kan worden uitgebreid naar 5 of 6 personen) voor dag en nacht bewoning, waar ook verlichting is aangebracht door Schroeder en eveneens ingericht met meubilair en materialen aangeleverd door onze kringloopwinkels. In de logeerwoningen zijn ook wasmachines geplaatst.
Deze woningen zijn bedoeld voor gezinnen met kinderen ter overbrugging van een noodsituatie.

Er wordt service geleverd tijdens de welkomstperiode van de bewoners, er kan o.a. een E-box worden besteld en de bewoners krijgen een welkomstpakketje.

Dit project kan later worden uitgebreid naar meer woningen en het draagt bij aan duurzaamheid en werkgelegenheid in de regio Den Haag.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email