Schroeder biedt thuiswerk voor cliënten

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Nu een aantal cliënten door het coronavirus noodgedwongen thuis zit, missen zij vaak structuur en bezigheden in de dag. Begeleidingsgesprekken met thuiszittende cliënten worden telefonisch of via een (uitgeleende) tablet voortgezet. Hierbij worden adviezen over dagstructuur gegeven of wordt de agenda samen met de cliënt op afstand gevuld. Toch missen cliënten de werkzaamheden die zij gewoonlijk doen op de dagbesteding. Schroeder bedacht dat wanneer cliënten niet naar de dagbesteding kunnen komen, wij de dagbesteding gewoon naar hen toebrengen!

Dozen met productiewerk met duidelijke instructies zijn afgeleverd aan de deur bij cliënten thuis. Cliënten, maar ook begeleiders van Beschermd Wonen, zijn heel blij met deze vorm van thuiswerk. Het biedt een zinvolle dagbesteding wat heel welkom is in deze moeilijke tijd. Ook andere thuiswerk activiteiten zijn mogelijk.

Heeft u ideeën of vragen, dan kunt u contact opnemen met Richard Wardenaar, Intern Traject Begeleider via het telefoonnummer 070 330 0222 of mail naar rwardenaar@schroeder.nl

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email