Onze enveloppen tentoongesteld in de Centrale Bibliotheek

Delen

In de Centrale Bibliotheek in Den Haag aan het Spui 68 zijn vanaf vandaag de enveloppen te zien die bij Schroeder gemaakt worden van oude boeken en tijdschriften. De boeken en tijdschriften zijn helaas niet meer te verkopen en krijgen op deze manier toch nog een nieuw leven.

De bibliotheek is tijdens de lockdown gewoon geopend. In één van de vitrines in de hal op de begane verdieping zijn de enveloppen tentoongesteld.

Dinsdagavond hebben we samen met Olivier, één van onze deelnemers die de mooie enveloppen maakt, de vitrinekast ingericht. Hij was super trots dat zijn enveloppen zo’n mooie plek hebben in de grote bibliotheek in het centrum van Den Haag. Hij heeft ze dan ook zeer zorgvuldig uitgezocht en een plek in de vitrine gegeven. Hiervoor hebben we houten displays gebruikt welke gemaakt zijn op onze afdeling Hout en Meubel.

Wil je onze steeds bekender wordende enveloppen bewonderen? Dat kan tot 1 februari in de hal van de Centrale Bibliotheek. Enveloppen zijn ook te koop in setjes van 6 in onze winkels. Tot 14 januari kun je de enveloppen bestellen via personalshopping@schroeder.nl en op afspraak ophalen in één van onze winkels aan de deur.

 

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email