Direct Bespaaractie: Een nieuwe manier van werken tijdens corona

Delen

Voordat de coronamaatregelen waren aangescherpt, kwamen onze e-team medewerkers bij de mensen thuis en werkten op afstand en met mondmaskers op. Het e-team geeft energieadvies op maat, installeert de energiebesparende hulpmiddelen en evalueert na een paar weken of alles nog naar wens is.

Toen de coronamaatregelen werden aangescherpt en het dringende advies was om zoveel mogelijk thuis te werken, heeft ons e-team de manier van werken aangepast. Deze manier van werken gebruiken zij nog zeker tot eind januari 2021. Per telefoon wordt een energieadvies gegeven en wordt er geïnventariseerd of de klant ledlampen, radiatorfolie, tochtstrippen of andere producten nodig heeft om energie te besparen. Na de inventarisatie en het adviesgesprek wordt er een afspraak gemaakt wanneer het pakket met hulmiddelen op afstand bij de voordeur kan worden neergezet. Eventuele vragen worden dan nog beantwoord en een evaluatie per telefoon volgt na ongeveer 2 weken.

De gemeente Den Haag zag de reviews van enthousiaste afnemers van de Direct Bespaaractie op onze website en schroomde niet om deze mensen te interviewen.

Klik hier voor de interviews op de website van de gemeente Den Haag.

U kunt zich nog steeds aanmelden voor de Direct Bespaaractie.

Vult u dit formulier op de website van de gemeente Den Haag en zo komen wij in 2021 bij u – op afstand – langs!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email