De LAT tafel: een half jaar verder

Delen

Begin dit jaar in mei 2022 zijn we samen met Remko Verhaagen  van ONZE fabriek begonnen aan een leuk project. Bekijk hier het project.

Deelnemers van Schroeder van de afdeling Hout & Meubel en hun werkbegeleider Patrick van Hooff hebben meegedaan met een design project om van restmaterialen een nieuw product te maken in samenwerking met Remko Verhaagen van ONZE fabriek/BLOOEY.

Hier ontstond de LAT Tafel.

Deze tafel werd tentoongesteld tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven van 22 tot 23 oktober vorige maand en heeft heel veel leuke reacties ontvangen!

A designer in VB: “Your work is amazing. People loved the table and the bags at the expo. Good Job it’s very cool!

Tslil: “Lieve Makers, Wat een toffe tafel! Mooi gemaakt. Ik hoop nog heel veel van dit soort meubels te zien.”

Mark: “Wat ’n schat van een lat….. tafel! Well done, boys!”

DE TAFEL = SUPER STRAK! WOW!

Arnetto: “Aan de maker van deze prachtige tafel: Chapeau, geweldig mooi. Als ik er ruimte voor had, zou ik deze hangtafel direct aanschaffen.”

Van Jordy aan de makers: “Ontzettend lekker werk geleverd! Echt prachtig en sterk geworden.”

Hee hee, Wat een super toffe tafel! Mooi gemaakt! Die zou ik wel thuis willen hebben ”

Groetjes, Veerle.

Lieve Makers, Wat een kunstwerk hebben jullie gemaakt van Remco zijn oude vloer! Jullie harde werk zal zo altijd een bijdrage leveren aan iemand zijn thuis. Hopelijk nog veel meer deze. Wees er maar trots op!” Tirza

Fantastisch gedaan. Prachtig verhaal en resultaat. Keep on going!” groetjes ONZE Pascal

Hi Makers! You are doing amazing work and it shows with this beautiful table. Keep doing & keep on learning, it creates amazing results!” Sophie

De LAT tafel in staat in de herfst-editie van het magazine van vtwonen.nl en in het Volkskrant magazine in oktober genoemd.

We zijn heel trots, vooral op de Makers, op Remko Verhaagen van ONZE fabriek/BLOOEY en het hoofd van onze afdeling Hout & Meubel Patrick Van Hooff. Geweldig mooi werk geleverd!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email