Attje Kuiken, PvdA Fractievoorzitter in de Tweede Kamer bezoekt het E-Team van Schroeder

Delen

V.l.n.r. Ahmed Bouziane (coördinator E-Team), Attje Kuiken (voorzitter van Tweede Kamerfractie van de PvdA), Margriet ten Hove (Alg. directeur Schroeder) en Mitchell Spikker (medewerker E-Team)

Maandag 29 augustus, bracht Attje Kuiken, (voorzitter van de Tweede Kamerfractie van de PvdA) een  werkbezoek aan Schroeder in het kader van energiearmoede. Ze was geïnteresseerd in ons  E-Team, één van de uitvoerders van de Direct Bespaar Actie van de gemeente Den Haag. Ze ging met de medewerkers in gesprek over de achtergronden van het project en ze wilde weten wat ze tegenkomen tijdens de huisbezoeken om energiebesparende producten te installeren en energie advies op maat te geven. De adviseurs van het E-Team vertelden over schrijnende situaties die ze tegenkomen, op het gebied van armoede en eenzaamheid. De Direct Bespaar Actie is daarom een goede actie om energie en daarmee geld te besparen, maar is niet voldoende om de problemen met de hoge energierekeningen te voorkomen.

Attje was onder de indruk van de werkzaamheden van het E-Team en neemt onze ervaringen mee als energiearmoede besproken wordt in de Tweede Kamer. 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email