Ken je Schroeder al?

Delen

Lang niet iedereen die zorg of welzijn verleent of ontvangt, is bekend met Schroeder. Dit terwijl Schroeder al bijna 100 jaar bestaat. Als mensen Schroeder kennen is het vaak van onze kringloopwinkels. Dat we een mensontwikkelbedrijf zijn dat mensen ondersteunt bij het ontdekken en ontwikkelen van hun vaardigheden zodat mensen zich weer voelen meetellen in de maatschappij of op de arbeidsmarkt, weten veel mensen niet.

Afgelopen week zijn een aantal van onze medewerkers coronaproof op pad gegaan naar zorg- en welzijnsorganisaties om presentjes te brengen voor de professionals en cliënten van deze organisaties. We zijn hartelijk ontvangen door Stichting Anton Constandse Humanitas MiCasa van Parnassia Groep Talenty. De handige sleutelhangers van oud hout (veelal van meubels) om je mobiel in te kunnen zetten en enveloppen van oude boeken, allemaal gemaakt door onze cliënten, vielen in de smaak. Deze producten geven een klein inkijkje in wat cliënten bij ons kunnen doen. Over alle mogelijkheden, van arbeidsmatige dagbesteding, individuele begeleiding tot re-integratie trajecten en het kunnen behalen van certificaten en praktijkverklaringen, hebben onze medewerkers enthousiast verteld. Ook hebben we informatie achter gelaten waarmee een digitale rondleiding op onze hoofdlocatie mogelijk is. Later in het jaar hopen we weer fysieke rondleidingen te kunnen organiseren.

Zijn we nog niet bij jouw organisatie langs geweest? We komen graag wat presentjes brengen en ons verhaal vertellen! Laat het ons weten als we welkom zijn: zorgadministratie@schroeder.nl

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email