Woninginrichting & Schoonmaak
Zowel voor particulieren als voor bedrijven richten wij complete woningen in en leveren wij deze schoon op. Wil je een woning ingericht hebben voor een schappelijke prijs zonder dat het je aan iets ontbreekt? Dan ben je bij Schroeder aan het goede adres!

In overleg met onze medewerkers geef je aan wat je nodig hebt voor de inrichting van een woning en in welke stijl. Wij zoeken dan uit onze voorraad de juiste meubels, gordijnen en lampen bij elkaar. Hiermee sla je twee vliegen in één klap: je portemonnee wordt er beter van en je helpt het milieu, want al onze meubelen zijn gerecycled. Ook voor de keukeninventaris kun je bij ons terecht. Indien gewenst leveren wij de woning geheel schoongemaakt op.

Voor bedrijven/woningbouwverenigingen die te maken hebben met wisselwoningen kunnen wij de gehele logistiek verzorgen.Van het inrichten van de woningen tot de wisselschoonmaak en het aanvullen van de inventaris.


Interesse in het laten inrichten of schoonmaken van een woning? Neem contact op met ons via 070 3300222 om de mogelijkheden te bespreken.