Over Ons

Vrijwilligers

Vrijwilligers vervullen een belangrijke rol in de dienstverlening van Schroeder en zijn voor ons onmisbaar. Wanneer je graag actief wilt zijn in een organisatie waar werkgelegenheid, duurzaamheid en armoedebestrijding de belangrijke pijlers zijn, dan zit je bij Schroeder goed.
Op diverse plekken in de organisatie zijn dan ook vrijwilligers actief. Als vrijwilliger ben je deel van onze organisatie. Je kunt als vrijwilliger ondersteunen in onze kringloopwinkels, in onze Buurthuizen en op de werkervaringsplaatsen op de hoofdlocatie aan de Zilverstraat in Den Haag. Als vrijwilliger krijg je een Schroeder kortingspas waarmee je in de kringloopwinkels altijd 20% korting krijgt. Daarnaast heb je als vrijwilliger de mogelijkheid om een gratis kortingspas aan te vragen via de website van DenHaagDoet. Met deze gratis pas kun je profiteren van aantrekkelijke kortingen of andere voordeelacties voor theater, film, musea, ontspanning, restaurants en winkels. Daarnaast doe je mee aan alle activiteiten voor medewerkers en deelnemers, zoals het paas- en kerstontbijt en het jaarlijkse etentje.

Werken als vrijwilliger bij Schroeder

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die het leuk vinden om onze teams een paar dagdelen per week te helpen. Voor al onze openstaande vacatures voor vrijwilligers en uitgebreide beschrijvingen van de functie, kun je de website raadplegen van DenHaagDoet.nl of kijk op onze vacaturepagina. Lijkt het je ook leuk als vrijwilliger aan de slag te gaan, ook wanneer er geen passende vacature is, bel met 070 33 00 222 of stuur een e-mail naar vacature@schroeder.nl