Over Ons

Vrijwilligers

Vrijwilligers vervullen een belangrijke rol in de dienstverlening van Schroeder en zijn voor ons onmisbaar. Wanneer je graag actief wilt zijn in een organisatie waar werkgelegenheid, duurzaamheid en armoedebestrijding de belangrijke pijlers zijn, dan zit je bij Schroeder goed.

Op diverse plekken in de organisatie zijn dan ook vrijwilligers actief. Als vrijwilliger ben je deel van onze organisatie. Je kunt als vrijwilliger ondersteunen in onze kringloopwinkels, in onze Buurthuizen en op de werkervaringsplaatsen op de hoofdlocatie aan de Zilverstraat in Den Haag. Als vrijwilliger krijg je een Schroeder kortingspas waarmee je in de kringloopwinkels altijd 20% korting krijgt. Daarnaast doe je mee aan alle activiteiten voor medewerkers en deelnemers, zoals het paas- en kerstontbijt en het jaarlijkse etentje. 

De gemeente Den Haag geeft Haagse vrijwilligers jaarlijks een aantal punten (credits). Hiermee kan je één of meer kadootjes bestellen in de webwinkel (Pluimen). Hiermee bedanken zij je je voor je inzet. Kies wat bij je past. Er zijn meerdere mogelijkheden. Een dagje uit, een handig product of een bon voor een winkel. Aanvragen kan via: Vrijwilligers verdienen een Pluim!

Werken als vrijwilliger bij Schroeder

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die het leuk vinden om onze teams een paar dagdelen per week te helpen. Voor al onze openstaande vacatures voor vrijwilligers en uitgebreide beschrijvingen van de functie, kun je de website raadplegen van DenHaagDoet.nl of kijk op onze vacaturepagina. Lijkt het je ook leuk als vrijwilliger aan de slag te gaan, ook wanneer er geen passende vacature is, bel met 070 33 00 222 of stuur een e-mail naar vrijwilligers@schroeder.nl