Medewerkers

Er werken rond de 100 medewerkers bij Schroeder, waarvan een derde deel een gesubsidieerde baan heeft. Het personeelsbestand bestaat uit staffuncties, het begeleiding- en jobcoachteam, team- en werkbegeleiders, (assistent) filiaalleiders, facilitair medewerkers en transport- en logistiekmedewerkers. Het is een enthousiast team met hart voor de doelgroepen waar we voor werken.

Yvonne de Bie, receptioniste:

“Ik vind het werken als receptioniste leuk, omdat ik veel contact heb met de medewerkers en bezoekers van Schroeder van der Kolk. Er hangt hier een leuke, positieve sfeer met mijn collega’s en dat wil ik in mijn houding tot uiting brengen. Het eerste wat de mensen zien, die hier binnen komen is natuurlijk de receptioniste. Zorgen dat mensen met een lach aan hun werk beginnen is waar ik voor zorg. Het hoeft allemaal niet zo ernstig ’s morgens vind ik”.

Richard Wardenaar, individueel trajectbegeleider:

“De diversiteit aan deelnemers, werkzaamheden en collega’s en het continu schakelen tussen al deze verschillen maakt het werken bij Schroeder voor mij leuk. Dit maakt elke dag leerzaam en uitdagend”.

Silvia Mateus, medewerker personeelszaken en zorgadministratie:

“Doordat ik op verschillende afdelingen werkzaam ben bij Schroeder zijn mijn werkzaamheden heel divers en werk ik samen met verschillende leuke collega’s. Ik hoef mij geen dag te vervelen “never a dull moment”. Schroeder is een bedrijf dat mij de ruimte geeft en kansen biedt om te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan”.