Energieteam

De Direct Bespaar Actie houdt in dat Haagse inwoners zich kunnen melden voor een huisbezoek, waarbij adviezen op maat gegeven worden om de woning te verduurzamen en energie te besparen. Ook worden er producten geïnstalleerd om meteen een besparing te realiseren. Daarbij kun je denken aan producten als ledlampen, tochtstrippen, radiatorfolie, waterbesparende douchekoppen of energiezuinige stekkerdozen. Op deze laagdrempelige manier wordt de bewustwording om te verduurzamen in de eigen leefomgeving op gang gebracht.

Een werknemer van het energieteam is bezig om energiebesparende middelen te installeren

Sinds maart 2020 is Schroeder één van de uitvoerders van de Direct Bespaar actie van de gemeente Den Haag. Inmiddels hebben honderden mensen een energie advies van ons gekregen en hebben we in heel veel huizen energiebesparende maatregelen aangebracht. 

Dit naar grote tevredenheid van de afnemers van de Direct Bespaar Actie: “Vandaag zijn uw twee adviseurs bij ons langs geweest om energie-advies te geven. Ze hebben uitgelegd wat de beste manier is om te ventileren. Ze hebben bij een aantal radiatoren radiatorfolie aangebracht, ze hebben lampen vervangen door ledlampen ( en uitgelegd waarom), we hebben een nieuwe doucheknop gekregen en een stekkerdoos met een aan/uit knop om bijvoorbeeld onze mobiele telefoons op te laden.  Dit hadden we totaal niet verwacht. We zijn hier erg blij mee, omdat we juist met deze kleine maatregelen door de bomen het bos niet goed meer zagen. Nu hebben we voor ons gevoel een enorm startpakket gekregen. Ontzettend bedankt hiervoor! We hopen dat veel mensen in Den Haag van deze service gebruik zullen maken. De producten in combinatie met de uitleg maken dat we vanaf nu veel bewust voor deze energiebesparende hulpmiddelen zullen kiezen.” 

“Hedenmorgen zijn twee van uw werknemers voor de afhandeling van de energie- en hulpmiddelen geweest. Daar wil ik graag iets over kwijt, dat de beide heren met hun uitleg, aanpak en zorgvuldigheid de zaken keurig hebben afgewikkeld. Bijzonder in deze tijd. U als directie, mag daar trots op zijn.”

Wil je ook direct energie besparen en kun je wel wat tips en materiaal gebruiken?

Hiervoor kun je bellen naar 070 33 00 222 of dit formulier op de website van de gemeente Den Haag invullen.

We komen graag bij je langs!