Werkbezoek wethouder Kavitha Parbhudayal

Delen

Vrijdagmiddag 7 september in kringloopwinkel/Buurthuis van de Toekomst Loosduinsekade

Mevr. Parbhudayal bracht vrijdagmiddag een bezoek aan de winkel met buurthuisfunctie om in het kader van haar portefeuille Zorg, Jeugd en Volksgezondheid kennis te maken met onze activiteiten. Mevr. Parbhudayal werd ontvangen door directeur Elly van der Vliet, manager Opvang en Begeleiding Frans Biemans en beleidsmedewerker Margriet ten Hove in het gezellige buurthuis waar op dat moment een schilderactiviteit plaatsvond. In gesprekken met Elly en de bezoekers van het buurthuis heeft ze een goed beeld gekregen van het doel en de meerwaarde van het buurthuis in de winkel. Daarna hebben sociaal beheerders Souri en Bas verteld over de dagelijkse activiteiten in het buurthuis en de belangrijke functie die ze vervullen voor buurtbewoners die weinig contacten hebben. Mensen kunnen altijd terecht voor een kopje koffie of een praatje en meedoen aan de activiteiten.

Daarna hebben sociaal beheerders Souri en Bas verteld over de dagelijkse activiteiten in het buurthuis en de belangrijke functie die ze vervullen voor buurtbewoners die weinig contacten hebben. Mensen kunnen altijd terecht voor een kopje koffie of een praatje en meedoen aan de activiteiten.

Daarna heeft de wethouder een rondje gemaakt door de winkel en gesproken met een medewerker in de fietsenwerkplaats.

Tot slot had ze een gesprek medewerker die in het kader van de MWA (Maatwerk Arrangement) meewerkt in de winkel.
Het was een geanimeerd werkbezoek waarin we de wethouder kennis hebben laten maken met de waarde van de buurthuizen en onze werkzaamheden.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email