Filiaalleider Kringloopwinkel

Structureel werk

VACATUREKENMERKEN

38 uur per week
Den Haag, Zuid-Holland, Nederland

Commercieel Aanpakkersmentaliteit

Buurt & omgeving Welzijn

CONTACTPERSOON

Ben jij dé Filiaalleider die zich graag zichtbaar wil onderscheiden en voldoet aan alle bovengenoemde functie eisen? Reageer dan met jouw motivatiebrief en curriculum vitae. Stuur deze vóór 23 augustus 2022 per e-mail naar vacature@schroeder.nl.

SAMENVATTING VACATURE

Ben je commercieel gericht en ben je daarbij sociaal betrokken? Vind je het leuk om net dat beetje extra te doen voor de klant waardoor hij/zij vaker terug zal komen? Wil jij onze deelnemers helpen om hun vaardigheden en talenten te ontwikkelen? Ben je gedreven, enthousiast en collegiaal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

En jij naar ons!
In onze kringloopwinkels bieden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en inspirerende dagbesteding- of werkervaringsplaats. Daarnaast gaan en staan we voor duurzaamheid en zijn we er voor de wijk. Onder andere door Buurthuizen van de Toekomst in onze winkels. Jij hebt dus met al deze aspecten te maken als je in onze kringloopwinkel werkt. Een veelzijdige functie waarin je het verschil voor mensen, milieu en de wijk kunt maken.

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING

De functie:
Ben jij een kei in leidinggeven en managen van een winkel, maar wil je ook zelf de handen uit de mouwen steken op de werkvloer? Heb jij al ervaring als (assistent) filiaalmanager, bedrijfsleider of store manager van een winkel met een grote omloopsnelheid? Kies dan voor de uitdaging als Filiaalleider bij Schroeder.
Een enthousiast team van medewerkers, deelnemers en vrijwilligers, staat te popelen om met jou kennis te maken. Schroeder is dé plek waar jouw ondernemerschap, commercieel inzicht en aanpakkersmentaliteit volledig tot hun recht komen.

Als Filiaalleider bij Schroeder ben jij verantwoordelijk voor het succes en het behalen van de targets voor jouw winkel.
En in die winkel is geen dag hetzelfde. Gelukkig krijg jij van die afwisseling en veelzijdigheid aan taken en werkzaamheden juist energie. Van het lossen van de vracht tot je winkel slim, efficiënt en attractief in te delen.
Van bestellen van artikelen tot het creëren van commerciële kansen: als Filiaalleider weet je als geen ander hoe je hier zo efficiënt en succesvol mogelijk in kunt zijn. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat alles reilt en zeilt in de winkel en dat de klanten een optimale winkelbeleving hebben. Je bent een zelfstarter en ziet kansen voor nieuwe klantgroepen en samenwerkingen.

Jouw kennis en ervaring over het succesvol runnen van een winkel weet je over te brengen op je team. Je stimuleert je medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Daarnaast staat de begeleiding van de deelnemers voorop, want je weet dat niets zo motiveert als het gevoel van trots en waardevol zijn dat jij aan hen kunt geven. Jij zorgt er achter de schermen voor dat iedereen zijn of haar werk goed kan doen. Dat er gewerkt wordt aan de ontwikkeldoelstellingen van de deelnemers en deze vertaald worden naar passende arbeidsmatige dagbesteding, en dat in combinatie met de winkeldoelstellingen. Samen met je assistent en je collega filiaalleiders overleggen jullie over dagelijkse uitdagingen en weten in gezamenlijkheid oplossingen te bedenken. Je neemt deel aan de maandelijkse filiaalleider-overleggen met de Manager.

Of het nu gaat om de administratie, werkzaamheden efficiënt inplannen of het werken aan persoonlijke ontwikkeling van jouw team: jij draait je hand er niet voor om. Je zorgt voor de veiligheid in algemene zin en regelt de afhandeling van klachten en incidenten.

 

Wat verwachten wij van jou?

 • Een enthousiaste, daadkrachtige en doortastende persoonlijkheid met relevante kennis en ervaring op het gebied van Retail.
 • Je hebt goede commerciële en communicatieve vaardigheden en je weet als geen ander hoe jij je medewerkers het beste kunt motiveren en stimuleren. Daarnaast is plannen en organiseren je tweede natuur.
 • Je bent stressbestendig en een teamplayer.
 • Je hebt tenminste MBO-4/ HBO werk- en denkniveau. Minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende in de detailhandel of horeca, het liefst in een omgeving met een hoge omloopsnelheid waar jij je handen uit de mouwen hebt leren steken
 • Affiniteit met agogische begeleiding en/of een opleiding gevolgd hebbende is een pre;
 • Service verlenend, omzetgericht en commercieel ingesteld zijn;
 • Cijfermatig inzicht;
 • Representatief, ambitieus en opgewekt zijn
 • Uitvoering kunnen geven aan een representatieve uitstraling en inrichting van je winkel
 • Bereidheid om ook in andere winkels bij te springen indien nodig

 

Wat wij bieden?

 • Een marktconform salaris maximaal € 2.512,47 bruto per maand op basis van 38 uur conform het Handboek Arbeidsvoorwaarden van de BKN;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een pensioenregeling en een reiskostenvergoeding conform regeling reiskostenvergoeding woon/werkverkeer;
 • Contract voor 1 jaar met bij goed functioneren optie op vast dienstverband;
 • Een afwisselende baan in de Retail, waarin jij je leiderschapskwaliteiten verder kan ontwikkelen;
 • We bieden je dan ook een baan binnen een dynamisch en ambitieus bedrijf met een informele sfeer.
 • Een referentie-, en internetcheck kunnen onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
 • Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de
  aanstellingsprocedure.

 

Meer weten:
Voor vragen over de inhoudelijke aspecten van de functie kun je contact opnemen met: de heer F. Biemans, manager Operatie & Innovatie, tel. 06-81691103.

Hoe kom ik er?

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email