Ophaalservice & Ontruiming

Ophaalservice

Heb je bruikbare goederen en kleding die een tweede kans verdienen en geen tijd om deze af te geven bij één van onze kringloopwinkels, dan halen wij de spullen bij jou thuis op! Wij controleren de spullen, maken ze schoon en repareren ze eventueel, waarna de spullen naar onze kringloopwinkels gaan. Neem contact op met ons callcenter: 070 38 95 724 (maandag t/m vrijdag van 8 – 16.30 uur) of mail naar callcenter@schroeder.nl

Ontruiming

Bij Schroeder kun je behalve voor het laten ophalen van je overbodige spullen ook terecht voor het laten ophalen van totale inboedels en woning ontruimingen. Schroeder beschikt over een divers wagenpark en deskundige medewerkers. Voor een schappelijk tarief kunnen wij voor jou een hele woning ontruimen en bezemschoon opleveren. Staan er nog waardevolle spullen in de woning die wij mogen meenemen? Wij verrekenen dit dan in de prijs waardoor je minder betaalt voor de ontruiming. Voor inboedel en ontruiming kun je contact opnemen met ons callcenter: 070 38 95 724 (maandag t/m vrijdag van 8 – 16.30 uur) of stuur een email naar inboedel@schroeder.nl. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor een bezichtiging door onze planner, waarna je een vrijblijvende offerte krijgt van de kosten zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Vervoer

Heb je vervoersproblemen of heb je iets aangeschaft, maar het past niet in je auto? Ook hiervoor ben je bij Schroeder aan het juiste adres. Je maakt een afspraak via ons callcenter: 070 38 95 724 en geeft aan wat er vervoerd moet worden en wanneer, wij zorgen dat op de afgesproken datum alles vlekkeloos verloopt.