Opening dependance Schroeder in WZH Hoge Veld

Delen

Stadsdeeldirecteur Escamp René Baron opende vanmiddag de nieuwe dependance van Kringloopwinkel Schroeder van der Kolk in WZH Hoge Veld.

De bijzondere samenwerking is tot stand gekomen op initiatief van organisaties Schroeder en Haags Ontmoeten. Haags Ontmoeten is er voor ouderen met regieverlies en hun mantelzorgers.
Haags Ontmoeten is opgezet als initiatief van de gemeente Den Haag als onderdeel van Seniorvriendelijke stad. Omdat mooie Ontmoetingscentrum al sinds 2016 officieel Buurthuis van de Toekomst is en Schroeder onder deze naam ook buurtactiviteiten organiseert en faciliteert. Beide organisaties beschikken over multifunctionele locaties die intensief gebruikt worden voor activiteiten met en door buurtbewoners.

Schroeder kijkt uit naar een succesvolle samenwerking met WZH Hoge Veld. Op elke laatste woensdag van de maand komt er een vrachtwagen van Schroeder naar de locatie. Omwonenden en bewoners kunnen dan spullen inleveren.

De dependance

In de ontvangsthal en in het Ontmoetingscentrum van WZH Hoge Veld vindt u diverse spulletjes voor in huis. U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen. Op afspraak kunt u ook spullen, kleding en meubilair inleveren. De dependance wordt gerund door vrijwilligers van WZH.

Feestelijke middag

Met een veiling van twee kleine Swarovski Kristal schildpadjes gaf Baron het startsein voor de feestelijke middag. DJ Meneer Funkel draaide leuke oude plaatjes en verzorgde een bingo waar de aanwezigen mooie prijsjes mee konden winnen. Buurtbewoners kregen deze middag ook de mogelijkheid om spullen in te leveren. De middag werd afgesloten met een heerlijk hapje en drankje.

Vragen

Heeft u vragen over Kringloopwinkel Schroeder van der Kolk, neem dan een kijkje op https://schroeder.nl. Meer informatie over Haags Ontmoeten vindt u op www.haagsontmoeten.nl. WZH Hoge Veld vindt u aan de Laan van Wateringse Veld 222 in Den Haag. Kijk op www.wzh.nl/hogeveld voor meer informatie over deze locatie.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email