Kringloopwinkels

Als gevolg van de lockdown zijn onze winkels t/m 9 februari gesloten.

Nu onze winkels  gesloten zijn voor bezoekers, maar wij in de winkels wel de zorg- en werktrajecten voortzetten, hebben we de mogelijkheid van Personal Shopping bedacht.

Klanten kunnen  de artikelen waar zij naar op zoek zijn aan ons mailen en wij gaan op zoek naar producten die aan de wensen voldoen. Hier maken we foto’s/filmpjes van en de klant kan een keuze maken. Tot en met 9 februari bezorgen we de producten in Den Haag gratis tot aan de voordeur.

Als u interesse heeft in personal shopping kunt u een mail met uw gegevens sturen naar personalshopping@schroeder.nl. Wij nemen contact met u op en gaan voor u op zoek.

Op deze manier kunnen we onze klanten toch bedienen.

Bij Kringloop Holland komt jaarlijks bijna drie miljoen kilo aan tweedehandsgoederen binnen.

In onze winkels zijn ook de bij Schroeder duurzaam geproduceerde meubelen en soms nieuwe partijen goederen te vinden. Neem eens een kijkje in een van onze winkels en wie weet wat u uit het gevarieerde aanbod op de kop kunt tikken.

Goed bruikbare spullen en kleding die u niet meer wilt hebben, kunt u bij een van onze winkels inleveren of bij het magazijn van de hoofdvestiging van Schroeder aan de Zilverstraat te Den Haag. Wilt u liever dat wij de spullen komen ophalen, kijk dan bij de Ophaalservice.