Opening Schroeder’s Concept Corner op zaterdag 16 mei

15
mei
2020

De afgelopen weken is er hard gewerkt in onze kringloopwinkel aan de Loosduinsekade 156.

Een geheel vernieuwde afdeling met de allermooiste spullen. De Concept Corner is gemaakt, geschilderd, gezaagd, geverfd en samengesteld door onze eigen deelnemers aan het Werkfit programma en andere activeringsprojecten voor mensen met een afstand tot de  arbeidsmarkt.

Dit alles onder de bezielde leiding van onze filiaalleider Robbert-Jan en leermeester Patrick van Techniek.

Het hout was afvalhout; oude wijnkistjes en groentekistjes zijn omgetoverd tot tafeltjes en kastjes en de houten kruizen aan de wand zijn gemaakt van de lattenbodem van een oud waterbed. De wand is geverfd met restjes verf. Up-cycling van de bovenste plank.

Kom kijken, genieten en… kopen.