Vrijwilligers

Schroeder is op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers die het leuk vinden om ons team een paar dagdelen per week te helpen.

 
Wij zijn op zoek naar:

 • Winkel- en kassamedewerkers voor onze winkels van Kringloop Holland.
 • Chauffeurs, bijrijders en magazijnmedewerkers voor de afdelingen Transport en Magazijn.
 • Callcenter medewerkers.
 • Klusmannen- en vrouwen voor de Klusservice.
 •  
  Naast bovenstaande vacatures zijn vakmensen als tekenaars met drukkerijverleden of ervaren houtbewerkers altijd welkom als vrijwilliger. Voor al onze openstaande vacatures voor vrijwilligers en uitgebreide beschrijvingen van de functie, kunt u de website raadplegen van DenHaagDoet.nl.

  Werken als vrijwilliger bij Schroeder

  Werken als vrijwilliger bij Schroeder, geeft u de mogelijkheid tot het aanvragen van een gratis kortingspas. Met deze gratis pas kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen of andere voordeelacties voor theater, film, musea, ontspanning, restaurants en winkels.

  De gratis kortingspas kunt u zelf aanvragen via de website van DenHaagDoet.nl. Voor ondersteuning kunt u terecht bij de servicedesk van DenHaagDoet op telefoonnummer (070) 302 44 44 (bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur) of u kunt een email zenden naar service@denhaagdoet.nl.

  Lijkt u het leuk om samen met ons als vrijwilliger aan de slag te gaan? Bel met 070 33 00 222 of stuur een e-mail naar vacature@schroeder.nl