Opening dependance Kringloop WZH Hoge Veld

11
okt
2018

Vrijdag 19 oktober 13:00 - 16:00 uur WZH Hoge Veld

Laan van Wateringse Veld 222

Twee locaties Haags Ontmoeten slaan de handen inéén!

Tussen de kringloopwinkel Schroeder van der Kolk (locatie Leyweg) en WZH Hoge Veld (Wateringse Veld) is een bijzondere samenwerking ontstaan. In  WZH locatie Hoge Veld  zijn zowel in de ontvangsthal als in het Ontmoetingscentrum gezellige hoekjes ingericht met tweedehandspullen uit de kringloopwinkel. Men kan van deze spulletjes gebruik maken. De insteek is dat de tweedehandsspulletjes verkocht worden. De formule blijkt nu al een succes. Dagelijks maken vele bezoekers en bewoners gebruik van de hoekjes en de spullen vinden gretig aftrek. In Wateringse Veld is geen Kringloopwinkel, maar door deze unieke samenwerking is er een dependance ontstaan. Iedereen is welkom. Op deze dag kunnen  tweedehandsspullen afgeleverd worden en daarna op afspraak. Een leuke vermelding is dat in de toekomst bezoeker van het Ontmoetingscentrum  sjaals, vesten en andere breisels maken en dat deze bij de kringloopwinkel aan de Leyweg worden verkocht. De dependance wordt door vrijwilligers van WZH gerund.

Opening dependance

Op vrijdag 19 oktober om 13.00 uur is de feestelijke opening van deze nieuwe dependance in het WZH Hoge Veld. De officiële openingshandeling zal door René Baron, stadsdeeldirecteur Escamp worden verzorgd.

DJ Meneer Funkel verzorgt van 14.00 – 16.00 uur de muziek. DJ Meneer Funkel staat achter zijn draaitafel en draait vinyl plaatjes. DJ Meneer Funkel draait plaatjes op verzoek. Tussendoor vindt er een bingo plaats met artikelen van de kringloop. Aansluitend is er een hapje en drankje

Klik hier voor het volledige bericht